آیا شهیدی به نام یزید بن عبدالله مشرقی در میان شهدای کربلا داریم؟
پرسش
زندگی‌نامه یزید بن عبدالله مشرقی که روز عاشورا در رکاب امام حسین(ع) به شهادت رسید، را بیان نمایید.
پاسخ اجمالی

بر اساس برخی منابع که به نام‌ شهیدان عاشورا می‌پردازد، یکی از افرادی که توانست روز عاشورا در دفاع از امام حسین(ع) به فیض شهادت رسیده، و نام خود را در میان شهدای کربلا ثبت نماید، یزید بن عبدالله مشرقی است.[1] اما جز نام ایشان، به اطلاعات دیگری دست نیافتیم و نامی از وی نیز در زیارت‌نامه‌ها برده نشده است.

[1]. رسان، فضیل بن زبیر، تسمیة من قتل مع الحسین ع‏، ص 156، قم، آل البیت‏ ع، چاپ دوم‏، 1406ق.