احکام دفن و کفن اموات مبتلا به کرونا چیست؟
پرسش
احکام شرعی غسل و دفن پیکر قربانیان کرونا به چه صورت می‌باشد؟
پاسخ اجمالی

شیوه‌‌ی غسل و کفن و دفن فوت‌شدگان بر اثر کرونا، با سایر اموات فرق ندارد و احکام شرعی آن یکسان است که در این‌باره می‌توانید نمایه 38082 (آداب و احکام قبل و بعد از مردن) را مطالعه نمایید.

البته، اگر کارشناسان بهداشتی در این زمینه محدودیت‌هایی را قرار داده و غسل دادن این اموات را - حتی با وجود تجهیزات بهداشتی - مضرّ برای محیط یا اطرافیان تشخیص دهند، لازم است این محدودیّت‌ها مراعات شده و به جای غسل، میّت را تیمم بدل از غسل دهند.[1]

[1]. جهت آشنایی با شیوه‌ی تیمم، ر. ک: 23219 (شروط و نحوه تیمم).