تکلیف شرعی فرزند در برابر پولی که به صورت شبهه ناک و یا حرام وارد منزل می شود، چیست؟
پرسش
اگر پدر خانواده که حقوق بازنشستگی دریافت می کند اگر مقدار زیادی پول شبهه دار و یا حرام وارد زندگی او شود، آیا از دیدگاه شرعی فرزند آن خانواده می تواند بر سفره این خانواده غذا بخورد؟
پاسخ اجمالی

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

تا یقین به وجود مال حرام در عین اموال مورد ابتلا نداشته باشد، استفاده ایشان مانعى ندارد.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

از مال حرام باید اجتناب کرد و اگر نمی داند آنچه می خورد حلال است یا حرام، اجتناب لازم نیست مگر این که اطمینان به حرمت آن داشته باشد.