اگر کسی در مورد خونی شک داشته باشد که آیا این خون از چیزی است که خون جهنده دارد یا نه تکلیف چیست؟
پرسش
اگر کسی در مورد خونی شک داشته باشد که آیا این خون از چیزی است که خون جهنده دارد یا نه تکلیف چیست؟
پاسخ اجمالی

نظر شما را به این مسأله جلب می کنیم:

اگر بواسطه ندانستن مسأله، نجس بودن و پاک بودن چیزى را نداند، مثلًا نداند عرق جنب از حرام پاک است یا نه، باید مسأله را بپرسد، ولى اگر با این که مسأله را مى‏داند، چیزى را شک کند پاک است یا نه، مثلًا شک کند آن چیز خون است یا نه، یا نداند که خون پشه است یا خون انسان، پاک مى‏باشد.[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 86.