کد سایت fa111910 کد بایگانی 130271 نمایه رسیدن به کمالات هدف از خلقت انسان
طبقه بندی موضوعی خلقت انسان
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
آیا یک انسان دین‌دار و موفق باید هدفش آن باشد که وارد بهشت شده و به خوش‌گذرانی بپردازد؟!
پرسش
هدف زندگی ابدی انسان چیست؟ آیا هدف زندگی بهشت رفتن است؟ یعنی فقط بخوریم و خوش بگذرانیم؟
پاسخ اجمالی

هدف از خلقت انسان تنها منحصر به رفتن بهشت، و استراحت مطلق در آن‌جا خلاصه نمی‌شود،[1] بلکه هدف انسان پیوسته رسیدن به کمال و موقعیت برتر است، اگرچه هدف نهایی انسان، رسیدن به قرب و لقای الهی بیان شده است،[2] ولی از آن‌جا که خداوند بی‌نهایت است، انسان به هر درجه‌ای از خواسته‌هایش برسد، بالاتر از آن نیز برای او وجود خواهد داشت و تا بی‌نهایت می‌تواند ادامه داشته باشد.

[1]. ر. ک: «هدف خلقت»، 76؛ «هدف از خلقت انسان و جهان»، 1052؛ «هدف از خلقت و آفرینش انسان»، 652.

[2]. ر. ک: «کمال نهایی انسان»، 5337؛ «بهشت و اختراع و خلاقیت»، 100292.