آیا پیامبری به نام «اخیاشیلوهى» داریم؟
پرسش
اخیاشیلوهى، پیامبر چه کسانی بود؟
پاسخ اجمالی

بر اساس برخی گزارش‌های تاریخی، اخیاشیلوهى نام یکی از پیامبران الهی بود،[1] و نیز گفته شده است که وی از پیامبران مرسل بود که در بنی‌‌اسرائیل، مردم را به سمت دین حضرت موسی(ع) دعوت می‌کرد و معاصر با نوه‌ی پسری حضرت سلیمان(ع) بود.[2]

با این وجود، نام این پیامبر در قرآن کریم و روایات نقل‌شده از معصومان(ع) وجود نداشته و در منابع تاریخی نیز گزارش مفصل‌تری در مورد ایشان نیافتیم که اگر بعدها به اطلاعات بیشتری دست یافتیم، این پاسخ را ویرایش خواهیم کرد.

[1]. مستوفی قزوینی، حمد الله بن ابی بکر بن احمد، تاریخ گزیده، تحقیق، نوایی، عبد الحسین، ص 20، تهران، امیر کبیر، چاپ سوم، 1364ش.

[2]. همان، ص 50.