در رمی جمرات اگر بخواهیم به نیابت از فرد ناتوان هم رمی کنیم اول باید رمی خودمان را انجام دهیم و سپس برای دیگری؟
پرسش
در رمی جمرات اگر بخواهیم به نیابت از فرد ناتوان هم رمی کنیم اول باید رمی خودمان را انجام دهیم و سپس برای دیگری؟
پاسخ اجمالی

طبق نظر همه مراجع معظم تقلید و حضرت امام خمینی(ره)، جایز است که حاجی، قبل از رمی خود، برای دیگران نیابتاً رمی انجام دهد.[1]

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.

[1] محمودی، محمد رضا، مناسک حج (محشى)، ص 577، نشر مشعر، تهران، 1429ق.