نگاه مرد به بدن زن غیر مسلمان اگر بدون شهوت باشد، چه حکمی دارد؟
پرسش
با سلام یکی از دوستانم می خواهد برود به مالزی و در پارک آبی آن که مختلط می باشد شرکت کند و قصدش فقط تفریح است، حال اگر در به زنان غیر مسلمانی که در آنجا هستند نگاه کند حکمش چیست؟
پاسخ اجمالی

نگاه مرد به اعضای بدن زن غیر مسلمان که معمولا آنها را نمی پوشانند(مانند سر و گردن) اگر بدون قصد التذاذ باشد، مانعی ندارد. اما نگاه به قسمت هایی که معمولا آن را می پوشانند جایز نیست.[1]

پس با توجه به این که پوشش بانوان در چنین اماکنی عادی نبوده و با سایر جاها متفاوت است و اختلاط زن و مرد در این گونه اماکن بدون فساد نخواهد بود، حضور در چنین اماکنی جایز نیست.

[1]. تبریزى، جواد، استفتاءات جدید، ج‌1، ص 357، قم - ایران، اول، ه‍ ق.