آب راکد به چه آبی می گویند؟
پرسش
آب راکد به چه آبی می گویند؟
پاسخ اجمالی

آب راکد یا ایستاده، نقطه مقابل آب جارى است؛ یعنى نه جوشش دارد و نه ‌جریان، بلکه مقدار آبى است که در نقطه معیّنى جمع شده و در همانجا ایستاده؛ مانند آب حوض ها و ظرف هاى بزرگ و کوچک و برکه ‌ها و ... این آب می تواند کمتر از آب کرّ؛ یعنی آب قلیل باشد که به مجرد برخورد با نجاست، نجس می شود، یا به حد کرّ رسیده باشد که تا رنگ یا بو یا مزۀ آن تغییر نکرده باشد، نجس نمی شود.[1]

[1] محمدی خراسانی، علی، شرح تبصرة المتعلمین، ج 1، ص 15، بی جا، بی تا.