آیا در هنگام رابطه‌ی زناشویی، ضربه زدن به همسر (بارضایت او)، جهت لذت بیشتر اشکالی دارد؟
پرسش
آیا در هنگام رابطه‌ی زناشویی، کتک زدن همسر و ضربه زدن به او جهت لذت بیشتر (بارضایت زن) اشکالی دارد؟
پاسخ اجمالی

اگر ضرری برای زن نداشته و او راضی باشد اشکال ندارد، ولى این یک بیمارى است و باید سعى در ترک آن کنند.

ضمائم:

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است: [1]

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

اگر ضرر قابل توجهی داشته باشد، جایز نیست.

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

چنانچه با رضایت همسر باشد و ضرر جسمی بر او وارد نشود مانعی ندارد.

حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

به مقدارى که موجب ضرر زیاد نباشد و با رضایت او اشکال ندارد ولى این یک بیمارى است باید سعى در ترک آن کنند.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

اگر این کار موجب ضرر برای بدن باشد جایز نیست.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):

در صورت رضایت مشروط به عدم ایجاد آسیب بدنی مانعی ندارد.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

اگر ضرری برای زن نداشته باشد و زن هم راضی باشد و مفسده دیگری، مانند توسعه خشونت، نداشته  باشد؛ اشکالی ندارد.   لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه ای، سیستانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.