هنگام برخاستن در نماز، اگر به جاى جمله «بحول الله و قوته»، بگوید «یا حىّ یا قیوم»، نماز وى صحیح است؟
پرسش
اگر هنگام برخاستن در نماز، به جاى جمله «بحول الله و قوته»، بگوید «یا حىّ یا قیوم»، نماز وى صحیح است؟
پاسخ اجمالی

در فرض سؤال، نمازهایى که خوانده باطل نیست، ولى باید توجه‌ داشته باشد که در نماز، ذکر «بحول اللّٰه ...» وارد شده است و گفتن غیر آن به قصد ورود جایز نیست، اما اگر به قصد مطلق ذکر بگوید اشکالی ندارد.[1]

[1]. بهجت، محمد تقى، ‌استفتائات‌، ج 2، ص 124، قم، دفتر حضرت آیة الله بهجت، 1428ق؛ گلپایگانى، سید محمد رضا، مجمع المسائل، ج‌1، ص 165، قم، دار القرآن الکریم، چاپ دوم، 1409ق؛ فاضل لنکرانى، محمد، جامع المسائل، ج‌2، ص 135، قم، امیر قلم، چاپ یازدهم، بی‌تا.