آیا خانمی که عذر شرعی دارد می‌تواند نماز میت بخواند؟
پرسش
آیا خانمی که عذر شرعی دارد امکان خواندن نماز میت را دارد؟ نظر مراجع در این مورد چیست؟
پاسخ اجمالی

از جمله چیزهایی که بر حائض حرام است، عبادت‌هایى مانند نماز است که باید با وضو یا غسل یا تیمّم به جا آورده شود، ولى به جا آوردن عبادت‌هایى مانند نماز میّت که وضو و غسل و تیمّم براى آنها لازم نیست، برای وی مانعى ندارد.[1] البته فقها در این زمینه می‌گویند زن حائض اگر نماز میّت را به جماعت مى‌خواند در صفى جداگانه بایستد.[2]

[1]. ر.ک: امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی)، گردآورنده: بنی‌هاشمی خمینی، سید محمدحسین، ج‌1، ص 260، م 450، دفتر انتشارات اسلامی، قم، چاپ هشتم، 1424ق.
[2]. همان،  ج‌1، ص 338.