اگر شوهر سید باشد اما همسرش غیر سید، آیا می‌شود فطریه هر دو نفر را در صندوق سادات انداخت؟
پرسش
با سلام؛ بنده سید هستم و خانم‌ام غیر سید و نان خور من می‌باشد، بنده فطریه خودم و ایشان را در صندوق سادات انداخته‌ام آیا صحیح است؟
پاسخ اجمالی
چون پرداخت فطریۀ کسانی که نان خور مرد هستند، بر عهدۀ او است، بنابراین اگر مرد سید باشد و همسر او از سادات نباشد، می‌تواند زکات فطر خود و همسر و دیگر نان خورهایش را که سید نیستند به سید فقیر پرداخت کند.[1]

[1]. بهجت، محمد تقی، استفتاءات، ج ‌2، ص 501، دفتر ایشان، قم، 1428 ق؛ گلپایگانی، سید محمد رضا، مجمع المسائل، ج ‌1، ص 424، دار القرآن الکریم، 1409ق.