آیا کسانی که به طور مادرزادی دارای اختلال چهره هستند، در آخرت با چهره نرمال ظاهر خواهند شد؟
پرسش
آیا کسانی که به طور مادرزادی دارای اختلال چهره هستند، در آخرت به صورت فرد نرمال ظاهر خواهند شد؟
پاسخ اجمالی
انسان‌ها در قیامت بر طبق اعمال خوب و یا بد خویش ظاهر و محشور می‌شوند. چه بسا زیبا چهره‌گانی که به سبب انجام عمل زشت در دنیا، در آخرت با چهره‌‌ای زشت و غیر متعارف، محشور می‌شوند، و بسیار زشت صورتانی که به جهت انجام اعمال نیک، با چهره‌ای زیبا و نرمال و حتی بهتر و زیباتر از حد نرمال و طبیعی در آخرت، محشور خواهند شد.
برای اطلاع بیشتر نمایه زیر را مطالعه کنید:
چهره زشت در بهشت، زیبا می‌شود، سؤال 28032.