این‌که می‌گویند حضرت عیسی(ع) با همین بدن دنیوی به آسمان‌ها عروج کرده و در آنجا ساکن شده، آیا این بدن با آن عالم تناسب دارد؟
پرسش
این‌که می‌گویند حضرت عیسی(ع) با همین بدن دنیوی به آسمان‌ها عروج کرده، آیا این بدن با آن عالم تناسب دارد؟ این کدام آسمان یا کدام عالم است که خصوصیاتش با بدن زمینی تطابق دارد؟
پاسخ اجمالی
این سؤال با فرض قطعی بودن حیات و زنده بودن حضرت عیسی(ع) مطرح می‌شود؛ در حالی‌که دلیل قطعی بر حیات آن حضرت در دست نیست. برای اطلاع بیشتر در این موضوع رجوع شود به: پاسخ 6595(زنده بودن حضرت عیسی).
بر فرض زنده بودن آن‌حضرت و ادامه یافتن حیات ایشان در آسمان، در مورد معنای آسمان نیز میان مفسران و محققان مسلمان وحدت نظر وجود ندارد. برای اطلاع بیشتر در مورد معانی آسمان لطفاً پاسخ‌های 1756(آسمان های هفتگانه) و 3259(معنای سما) را مطالعه کنید.