آیا رساندن سلام افراد به اشخاص مورد نظرشان واجب است؟
پرسش
آیا رساندن سلام کسی به شخص مورد نظر وی، واجب است؟ اگر وی قصد جدی در این امر داشته و صرف تعارف نباشد چطور؟
پاسخ اجمالی
واجب نیست، مگر اینکه با قصد جدی، وعده بدهد که این کار را می‌کند.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
واجب نیست.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
واجب نیست.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
واجب نیست.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
اگر با قصد جدی، وعده بدهد که این کار را می کند، واجب است سلام را برساند، در غیر این صورت بهتر است این کار انجام دهد.  لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.