چرا هنگام سلام به امام مهدی(عج) رو به طرف جنوب غربی می‌‌ایستیم؟
پرسش
سلام؛ چرا هنگام سلام به امام زمان(عج) رو به طرف جنوب غربی می‌‌ایستیم؟
پاسخ اجمالی
افرادی که بعد از نمازها به ائمه اطهار(ع) ادای سلام و احترام می‌­کنند، در جهتی می‌­ایستند که صورتشان روبروی مرقد مطهر آن امامان بزرگوار باشد و در مورد حضرت مهدی(عج) نیز رو به کعبه که محل ظهور آن‌حضرت است ادای سلام می‌­کنند.
این جهت در مناطق مختلف جغرافیایی می­‌تواند متفاوت باشد، اما در کشور ایران، همان جهت جنوب غربی است.