آیا از نظر عقلی ممکن است که با غسل 40 جمعه متوالی بدن انسان در قبر نپوسد؟
پرسش
اینکه داریم هر کس 40 جمعه متوالی غسل جمعه کند بدنش در قبر نمی پوسد را توضیح دهید.(آیا از نظر عقلی ممکن است)
پاسخ اجمالی

این مطلب که هر کس 40 جمعه متوالی غسل کند بدنش در قبر نمی پوسد، از مطالب مشهور و معروف است. هرچند با جستجو در نرم افزارهای حدیثی چنین روایتی پیدا نشد.

اما از نظر عقلی، چون عالم ماده در تحت تسخیر و تدبیر عالم ملکوت و مافوق است، بر این اساس ممکن است خداوند برای غسل جمعه چنین اثری را مترتب کند که اگر کسی 40 جمعه پشت سر هم این غسل را انجام دهد بدنش در قبر نپوسد.