آیا می توانید کتاب هایی در باره مستحبات و مکروهات اعمال روزانه انسان معرفی کنید؟
پرسش
لطفاً کتابی در باره مستحبات و مکروهات اعمال روزانه انسان به بنده معرفی کنید.
پاسخ اجمالی

با آرزوی توفیق برای شما، کتاب هایی که اسامی آنها در زیر می آید، در باره اعمال و دستورهای عبادی روزانه انسان است:

1. مفتاح الفلاح، تألیف شیخ بهائی، ترجمه، علی نظری منفرد، با "عنوان کلید رستگاری".

2. فلاح السائل، تألیف سید بن طاووس.

3. المراقبات، تألیف میرزا جواد آقا ملکی تبریزی.

4. مفاتیح الجنان، تألیف شیخ عباس قمی.

5. در ضمن نرم افزار نور الجنان محصول مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بخشی را به این اعمال روزانه اختصاص داده است، مراجعه بفرمائید.