کد سایت fa47410 کد بایگانی 58370 نمایه شرکت در تشییع جنازه فرد‌ بی نماز
طبقه بندی موضوعی احترام به مردگان
اصطلاحات صلاة ، نماز
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
شرکت در تشییع جنازه فرد‌ بی نماز، چه حکمی دارد؟ آیا لازم است بی‌نمازی او را به دیگران بگوییم تا شرکت نکنند؟
پرسش
اگر بطور قطع بدانیم که متوفی تارک الصلاه بوده است، شرکت در تشییع جنازه‌اش چه حکمی دارد؟ آیا باید به دیگران بگوییم تا در تشییع جنازه شرکت نکنند؟
پاسخ اجمالی
شرکت در تشییع جنازه فرد بی نماز و طلب مغفرت برای او مانعی ندارد و نیازی هم نیست که این مسئله به دیگران اعلام شود.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
1. اشکال ندارد.
2. لازم نیست.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
شرکت در تشییع و طلب مغفرت برای او مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
شرکت مانعی ندارد و لازم نیست که شما به دیگران بگویید.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، صافی گلپایگانی و نوری همدانی  (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوئست.