آیا روایتی وجود دارد که بر اساس آن، با هر گناهی که یک مسلمان، مرتکبش می‌شود، زخمی بر بدن مبارک پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) ایجاد می‌شود؟
پرسش
چند وقت پیش روایتی شنیدم که با هر گناه ما شیعیان زخمی بر بدن مبارک ائمه اطهار(ع) ایجاد می‌شود؛ متن و سند حدیث چیست؟
پاسخ اجمالی
بنابر تحقیق و جست‌وجو در منابع حدیثی؛ چنین روایتی را نیافتیم، اما روایاتی وجود دارد که به نوعی ناظر به همین مطلب است:
سماعه می‌گوید: از امام صادق(ع) شنیدم که می‌فرمود: «شما را چه می‌شود که پیامبر(ص) را ناخوش و اندوهگین می‌کنید؟» مردى گفت: ما او را ناخوش می‌کنیم؟! فرمود: «مگر نمی‌دانید که اعمال شما بر آن‌حضرت عرضه می‌شود و چون گناهى در آن بیند، اندوهگینش می‌کند؟ پس نسبت به پیامبر بدى نکنید و او را [با عبادات و طاعات خویش] مسرور سازید».[1]

[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج ‏1، ص 219، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.