حکم نجاست سگ دست آموز خانگی چیست؟
پرسش
آیا سگ دست آموز خانگی نجس است؟ نظر آیت الله هادوی در این موضوع چیست؟
پاسخ اجمالی

یکی از نجاسات "سگ" است که همه انواع آن که در خشکی زندگی می کنند نجس است. در همه رساله های عملیه آمده است: "سگ و خوکى که در خشکى زندگى مى‏کنند حتّى‏ مو و استخوان و پنجه و ناخن و رطوبتهاى آنها نجس است ولى سگ و خوک دریایى پاک است." [1]

نظر آیت الله هادوی تهرانی نیز در خصوص نجاست سگ بدین شرح است: "تمامی اقسام سگ نجس می باشند. البته سگ دریایی نجس نیست."

برای آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

1. نمایه: نگهداری سگ در خانه، سؤال شماره 2198 (سایت: 2443).

2. نمایه: علت نجاست سگ، سؤال شماره 3430 (سایت: 4155).

3. نمایه: نجاست سگ، سؤال شماره 1305 (سایت: 1291).

[1] . توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص: 76، مسأله 105