آیا حضرت یوسف(ع) از زلیخا صاحب فرزندی شده است؟
پرسش
آیا حضرت یوسف(ع) از زلیخا صاحب فرزندی شده است؟
پاسخ اجمالی
در روایات به این موضوع اشاره‌ای نشده، اما در برخی گزارش‌های تاریخی به فرزندان یوسف از زلیخا اشاره شده است.
‏مطهر بن طاهر مقدسى(از مورخان قرن ششم) می‌گوید: در تورات آمده است که یوسف در 120 سالگى درگذشت و او با زلیخا ازدواج کرده بود و از او دو فرزند داشت، نخست افرایم بن یوسف که جدّ یوشع بن نون، ولیعهد موسى پس از او، بود و دیگرى منشا بن یوسف پدر موسى، دوست و مصاحب خضر، چنان‌که اهل کتاب برآنند.[1]

[1]. مقدسی، مطهر بن طاهر، البدء و التاریخ، ج ‏3، ص 69، بور سعید، مکتبة الثقافة الدینیة، بی‌تا.