با توجه به جنگ همه جانبه علیه اسلام به نظر شما وظیفه اقشار مختلف چیست؟
پرسش
با توجه به جنگ همه جانبه علیه اسلام به نظر شما وظیفه اقشار مختلف چیست؟
پاسخ اجمالی

با تشکر از سوال شما! همان طور که گفتید امروزه بر علیه اسلام، جنگ همه جانبه ای شکل گرفته است. این جنگ در زمینه های نظامی ، تبلیغاتی، فرهنگی ، هنری، تاریخی و .. است. از باب روایت نورانی پیامبر که فرمود: "مه شما نسبت به دیگر افراد مسئول هستید و از این وظیفه باز خواست می شوید"[1] همه ما نسبت به دیگران و از همه مهمتر نسبت به اسلام مسئول هستیم. اصولا یکی ازاموری که در زیارت ها به ائمه (ع) نسبت می دهیم، حفظ اسلام است. می گویم:" و از حریم اسلام نگهبانی کرد".[2] هرکس به تناسب مسئولیت و توانایی که دارد، مسئول است[3]. مصادیق این مسئولیت نسبت به افراد مختلف و در شرایط مختلف، متفاوت است.

[1] مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار،ج72، ص 38

[2] همان، ج99،ص219

[3] لا یکلف الله نفسا الا وسعها، بقره/286