لطفاً دعای مخصوصی که برای شفای بیمار از حضرت آیت الله العظمی بهجت (قدس سره) تعلیم نمودید را بیان فرمائید.
پرسش
در مصاحبه ای فرمودید از آیت الله العظمی بهجت (قدس سره) طلب دعا برای شفای بیماری خاص نمودید و ایشان دعایی را به شما تعلیم فرمودند. لطفا آن دعا را با کیفیت انجام آن لطف فرمایید.
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به شرح زیر است:

در نهم آبان سال 1365 هجری شمسی، مصادف با 26 صفر المظفر 1407 هجری قمری، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)، حضرت آیت الله العظمی بهجت (رضوان الله علیه) برای شفای دخترم این دعا را به بنده آموختند: «اللَّهُمَّ اشْفِها بِشِفَائِکَ وَ دَاوِها بِدَوَائِکَ وَ عَافِها بِعَافیَتِک» را سه بار تکرار می کنید و سپس می گویید: «بالامام الکاظم (علیه السلام) فَإِنِّها أمتک وَ بِنتُ عَبْدِکَ»

این دعا موجب شفای دخترم شد.

نمایه های مرتبط:

1. نمایه: شرایط استجابت حتمى دعا، سؤال شماره 197 (سایت: 983).

2. نمایه: نحوه و چگونگی تشخیص مصلحت در دعا، سؤال شماره 721 (سایت: 764).

3. نمایه: سریع الاجابة ترین دعاها، سؤال شماره 871 (سایت: 1087).