اگر بدون اجازه همسرم با کسی رابطه جنسی داشته باشم حکمش چیست؟
پرسش
من مدت شش سال است ازدواج کردم و به همسرم قول وفاداری دادم، حال اگر بدون اجازه همسرم با کسی رابطه جنسی داشته باشم چگونه است؟ چون احساس می کنم از جانب همسرم کاملا ارضا نمی شوم.
پاسخ اجمالی

با سلام و آرزوی موفقیت

لازم است به موارد زیر توجه نمائید:

الف. اگر در امور جنسی می توانید به یک همسر بسنده کرده، بهتر آن است که برای تحکیم خانواده به قول خود وفادار باشید. به هر حال در صورت ضرورت، این قول شما مانع از ازدواج مجدد نیست.

ب. رابطه جنسی داشتن با دیگران، حتما باید یک رابطه شرعی از طریق ازدواج (موقت یا دایم)، باشد و مواظب باشید که در دام گناه نیافتید.

تذکر این نکته ضروری است که سعی کنید در زندگی مشترک به تعهدات پایبند بوده و هرگونه عملی که باعث از هم پاشیدن خانواده می شود دوری کنید و زمنیه های ارضای بهتر و کامل از همسرتان را مهیا کنید که اگر راه های بهره گیری صحیح راه رعایت نکنید، چه بسا در ازدواج دوم هم ممکن است ارضا نشوید.

برای آگاهی بیشتر در این زمینه می توانید از پاسخ های موجود در سایت با آدرس زیر استفاده نمایید:

1. ازدواج موقت مرد متأهل بدون اجازه همسر، سؤال 709 (سایت: 807).

2. حکم اعمال منافى عفت (زنا و غیر آن)، سؤال 2569 (سایت: 2723).

3. فلسفه ازدواج در اسلام، سؤال 1300 (سایت: 1283).

4. روابط جنسی قبل از ازدواج، سؤال 2373 (سایت: 2516).

5. شرایط ازدواج مجدد و چند همسری، 3103 (سایت: 3368).

6. زنان و مخالفت با ازدواج موقت، 3296 (سایت: 3575).