آیا تاتو کردن در ماه رمضان باعث باطل شدن روزه می شود؟
پرسش
آیا تاتو کردن در ماه رمضان باعث باطل شدن روزه می شود؟
پاسخ اجمالی

تاتو روزه را باطل نمی کند.

لازم به یاد آوری است که مبطلات روزه عبارت اند از: 1. خوردن و آشامیدن، 2. جماع، 3. استمناء، (انسان با خود کارى کند که منى از او بیرون آید)، 4. دروغ بستن به خدا و پیغمبر (ص) و جانشینان پیغمبر (ع)، 5. رساندن غبار غلیظ به حلق، 6. فرو بردن تمام سر در آب، 7. باقى ماندن بر جنابت و حیض و نفاس تا اذان صبح، 8. اماله کردن با چیزهاى روان، 9. قى کردن.[1]

.[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج ‏1، ص 891 ، م 1572.