کد سایت fa6788 کد بایگانی 6697 نمایه سیمای مدیریتی و اداری کارکنان دولت از دیدگاه امام علی (ع)
طبقه بندی موضوعی معصومین
خلاصه پرسش
آیا امکان دارد متن نامه و سیمای مدیریتی و اداری کارکنان دولت از دیدگاه امام علی (ع) را برایم بفرستید؟
پرسش
آیا امکان دارد متن نامه و سیمای مدیریتی و اداری کارکنان دولت از دیدگاه امام علی (ع) را برایم بفرستید؟
پاسخ اجمالی

متن نامه امام علی (ع) در نهج البلاغه، نامه 53 موجود است. مطالعه متن آن به همراه شرح هایی که بر آن نوشته شده است، شما را در فهم مطالب کمک خواهد نمود. اما کتاب هایی که به شرح و تفسیر این نامه پرداخته اند فراوان است؛ مانند: آئین کشور داری از دیدگاه امام علی (ع)، تألیف آیت الله فاضل لنکرانی؛ شرح نهج البلاغه، علامه محمد تقی جعفری؛ مدیریت از دیدگاه اسلام، عبد الله توکلی؛ پژوهشی در مدیریت از نگاه امام علی (ع)، ابوالفضل خدمتی؛ ارباب امانت (اخلاق اداری در نهج البلاغه)، مصطفی دلشاد تهرانی و... .

نمایه مرتبط: مبانی مدیریت اسلامی، سؤال 3662 (سایت: 3916) .