این حدیث از کیست؟ سه چیز است که مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و فراوانی.
پرسش
این حدیث از کیست؟ سه چیز است که مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و فراوانی.
پاسخ اجمالی

این حدیث از امام صادق (ع) است: "ثَلَاثَةُ أَشْیَاءَ یَحْتَاجُ النَّاسُ طُرّاً إِلَیْهَا الْأَمْنُ وَ الْعَدْلُ وَ الْخِصْب"؛سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و فراوانی.[1]

[1] علامه مجلسی، بحارالأنوار، ج 75، ص 234، مؤسسه الوفاء، بیروت، 1404هـ ق، به نقل از تحف العقول.