آیا جاری نمودن صیغه نکاح موقت بر زن یا مردی که از ماهیت و احکام متعه آگاه نیست،جایز است؟
پرسش
آیا جاری نمودن صیغه نکاح موقت بر زن یا مردی که از ماهیت و احکام متعه آگاه نیست،جایز است و آیا در صحت عقد اشکال وارد می کند؟
پاسخ اجمالی

برای صحت عقد موقت شرایطی ذکر شده است که برای آگاهی از آن می توانید به سؤال شماره  2598 (سایت: 2727) در همین سایت مراجعه کنید. واضح است که از جمله این شرایط علم به موقت بودن این ازدواج است و غیر از این شرایط چیز دیگری لازم نیست [1] .

همان طور که ازدواج موقت با زنان اهل کتاب که مسلمان نیستند، مشروط به چیزی غیر از اجراء شرایط عقد متعه نیست. [2]

[1] خویی،ابوالقاسم،صراط النجاه،ج1،ص314،نشر منتخب،قم،1416.

[2] برای دیدن جواز عقد موقت با زنان اهل کتاب به "توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص 468،مراجعه کنید.