چگونه می توانم دین خود را به طلب کاری که او را نمی شناسم ادا کنم؟
پرسش
با سلام من 15-16 ساله بودم که روزی سوار تاکسی شدم و چون 25 تومان کم داشتم و ندادم 25 تومان را به دروغ به راننده گفتم پوله خرد ندارن 5 تومنیه و زود پیاده شدم تکلیفم چیست نگرانم همیشه دیگه ان راننده را نمیبینم و نمیشناسم
پاسخ اجمالی

اگر راننده را می شناسید باید به نحوی بدهی خود را به او بپردازید، البته لازم نیست که او را از این کار آگاه کنید مثلاً می توانید پول را در اتومبیل او بگذارید یا توسط پست برای او بفرستید. و اگر راننده را نمی شناسید این مبلغ را از طرف او به فقیر صدقه بدهید.