دوستی دو جنس مخالف چه حکمی دارد؟ حکم انواع دوستی بین دو جنس مخالف را بیان کنید.
پرسش
دوستی دو جنس مخالف چه حکمی دارد؟ حکم انواع دوستی بین دو جنس مخالف را بیان کنید.
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) در خصوص سؤال مذکور به این شرح است:

1. هرگونه ارتباط بین دو جنس مخالف که مستلزم امور محرّم، مانند نگاه کردن غیر مجاز یا تماس بدنی، باشد، حرام است مگر این که دو طرف با هم محرم باشند.

2. هرگونه التذاذ بین دو جنس مخالف جز از طریق ازدواج موقت یا دائم حرام است.

3. دوستی دو جنس مخالف که مستلزم امر محرمی نباشد، و احتمال گرفتار شدن به حرام در آن نباشد، بلامانع است.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه شود:

1. نمایه: اسلام و ارتباط سالم بین دختر و پسر، سؤال شماره 1044 (سایت: 1110).

2. نمایه: ارتباط جنسی صحیح بین پسر و دختر، سؤال شماره 713 (سایت: 754).

3. نمایه: ارتباط پسر و دختر، سؤال شماره 6669 (سایت: 6745).

4. نمایه: ازدواج تنها راه ارضای غریزه جنسی، سؤال 1485 (سایت: 1491) .