نشانه های منی چیست؟ و منظور از مریض اینجا چه کسانی و یا چه بیماری‌هایی است؟
پرسش
سلام؛ سه نشانه در مورد خارج شدن منی از بدن وجود دارد، اما ذکر شده که در صورت اینکه فرد مریض باشد لازم نیست با جستن خارج شود!!!
حال سوالم اینجاست که منظور از مریض اینجا چه کسانی و یا چه بیماری‌هایی است؟
آیا بیماری خود ارضایی جزء این بیماری‌ها می‌باشد؟ برای مریض تشخیص مذی از منی چگونه است؟
سوال دیگر هم اینکه در هنگام خارج شدن منی در مهره‌های کمر تاثیر دارد و بعد از آن در کمر یه احساسی حس می‌شه که خودتون بهتر می‌دونید حالا در مورد خارج شدن مذی چی ؟ آیا این احساس همواره با خارج شدن منی احساس می‌شود یا در مورد مذی نیز صادق است؟ پیشاپیش از پاسختان هم تشکر می‌کنم!!!
پاسخ اجمالی

درباره نشانه های منی در همین سایت جواب هایی تهیه شده است که می توانید به آنها مراجعه کنید. [1]

درباره مصداق مریض که در سؤالات مذکور آمده است می توانید به سؤال 3093 (سایت: 3359) همین سایت مراجعه کنید.

اگر آب مذکور نشانه های منی را نداشته باشد و بول هم نباشد، یکی از آب های سه گانه است که مشخصات آن در سؤالات بیان شده آمده است.

[1] سؤال 7014 (سایت: 7116) ( نشانه های منی)، سؤال 1412 (سایت: 1449) (نشانه های منی و جنابت)، سؤال 2991 (سایت: 3236) (نشانه های منی).