سفره حضرت ابوالفضل(ع) چیست و چه شرایطی دارد؟
پرسش
سفره حضرت ابوالفضل(ع) چیست و چه شرایطی دارد؟
پاسخ اجمالی
در روایات اسلامی، توصیه ویژهای نداریم که «سفره حضرت ابوالفضل(ع)» را به عنوان یک عمل عبادی معرفی کند؛ از اینرو، نمیتوان شرایط خاصی را برای آن در نظر گرفت؛ با این وجود:
1. حضرت ابوالفضل(ع) دارای مقامی است که شهدا بر آن غبطه میخورند.[1]
2. با توجه به چنین مقام والایی، میتوان برای برآورده شدن حاجات، با انجام خیراتی از قبیل پهن کردن سفره اطعام و تقدیم ثوابش به آنحضرت، ایشان را شفیع خود قرار داد که البته این موضوع اختصاصی به حضرتشان نداشته و در مورد هر کدام از بندگان ویژه خداوند و دیگر اولیاء الله نیز میتوان این کار را انجام داد.[2]
3 . اگر نذری در ارتباط با چگونگی اطعام وجود داشته باشد، باید بر اساس نذر عمل شود.[3] و در غیر این صورت میتوان با هر روش مشروعی و بسته به سلیقه برگزارکننده، این کار را انجام داد.