آیا سوره حمد را باید در نماز خواند؟
پرسش
جلد یک کتاب فتاوی الاسلامیه را که مطالعه کردم، مطلبی در این خصوص آمده بود که: شخص می بایست در هر شرایط نماز خود را با سوره الفاتحه آغاز کند. حال آیا این مسئله شامل بانوان هم خواهد شد؟ و آیا در هر رکعت باید این سوره قرائت شود؟
پاسخ اجمالی

در رکعت اول و دوم نمازهاى واجب روزانه، انسان باید اول حمد و بعد از آن یک سوره تمام بخواند، در این مطلب فرقی بین زن و مرد نیست.[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 543 ، دفتر انتشارات اسلامی،قم،1424.