بهترین راه خواستگاری پسر از دختر چیست؟
پرسش
بهترین راه خواستگاری پسر از دختری که همکلاسی وی می باشد چیست؟
پاسخ اجمالی

راه مناسب خواستگاری این است که شما با صراحت ابتدا خانواده خود را مطلع سازید تا رسماً از خانواده دختر خواستگاری نمایند. البته باید جرأت شنیدن جواب منفی را هم داشته باشید و این را هم بدانید در جامعه دخترهای مؤمن و خوب که متناسب با شما باشند فراوان هستند، در هر حال در صورتی که قصد جدی بر ازدواج دارید خانواده شما می توانند موارد متعددی را برای انتخاب به شما معرفی و خواستگاری کنند. [1]

[1] . برگرفته از نمایه خواستگاری، سؤال 2146 (سایت: 2270).