کد سایت fa9748 کد بایگانی 9772 نمایه باقی ماندن بر جنابت تا اذان صبح از روی ندانستن مسئله در ماه رمضان
خلاصه پرسش
حکم روزه کسی که در ماه رمضان از روی ندانستن مسئله، تا اذان صبح با جنابت باقی بماند، چیست؟
پرسش
من تاکنون نمی دانستم اگر غسل بر گردنم باشد باید تا اذان صبح غسل را بجا آورم تا روزه ام صحیح باشد و فکر می کردم تا اذان ظهر است و بعد از اذان صبح غسل می کردم ؛ آیا روزه ام باطل بوده و باید کفاره بدهم؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

1. روزه ها باید قضا شود.

2. کفاره لازم نیست.