آیا برای نزدیکی با همسر مکان خاصی توصیه شده است؟ آیا نزدیکی در حمام حرام است؟
پرسش
آیا برای نزدیکی با همسر جا یا مکان خاصی توصیه شده است؟ آیا نزدیکی در حمام حرام است؟
پاسخ اجمالی

پرسش شما دو بخش دارد برای پاسخ بخش اول آن به نمایه «شرایط زمان و مکان آمیزش، شماره 5556 (سایت: 5813)» مراجعه نمایید.

امّا بخش دوم:

اگرچه از برخی حکما نقل شده است که چهار چیز عمر را تباه کند: 1. خوردن غذا در حال سیری، 2. نوشین آب در حال ناشتایی، 3. جماع نمودن در حمام، 4. آمیزش با پیرزن‏.

امّا با جست و جوی گسترده ای که در منابع روایی انجام گرفت نه تنها حدیثی دالّ بر حرمت یا کراهت جماع در حمام نیافتیم، بلکه برخی از روایات دلالت می کند که این عمل جایز می باشد، به عنوان نمونه در حدیثی آمده که علی بن یقطین می گوید: به  امام موسی کاظم (ع) عرض کردم: من در حمام قرآن می خوانم و با همسرم جماع می کنم آیا این اشکال دارد؟ حضرت (ع) در پاسخ فرمودند: اشکال ندارد. [1]

[1] کلینی، الکافی، ج 6، ص 502، دار الکتب الإسلامیة تهران، 1365 هـ ش.