آیا برای ازدواج موقت با زنان اهل کتاب اجازه از همسر مسلمان دائم، لازم است؟
پرسش
برای ازدواج موقت با زنی از اهل کتاب آیا اجازه شوهر از همسر مسلمان دائم، لازم و ضروری است؟ و اگر اجازه نگیرد عقد باطل است یا نه؟
پاسخ اجمالی

از دفاتر مراجع عظام تقلید، جواب های زیر دریافت گردید که توجه شما را به آن جلب می کنیم:

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):

در فرض سؤال اجازه لازم نیست و عقد بدون آن صحیح است مگر آنکه مقرراتى در میان باشد که باید رعایت ‏شود.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):

مرد مسلمان لازم نیست از همسرش برای این کار اجازه بگیرد ولی توجه داشته باشید ازدواج موقت مربوط به کسانی است که ضرورتی احساس می کنند.

نمایه مرتبط:

سؤال 807، ازدواج موقت مرد متأهل بدون اجازه همسر.