در قرآن چند بار وصیت ذکر شده و در چه سوره هایی آمده است؟
پرسش
در قرآن چند بار وصیت ذکر شده و در چه سوره هایی آمده است؟
پاسخ اجمالی

کلمه وصیت هشت بار در قرآن ذکر شده که دو بار به صورت "الوصیة" در آیات یازده و دوازده سوره نساء، شش بار به صورت "وصیة" که یک بار در سوره بقره آیه 240 و پنج مرتبه در سوره نساء، آیه یازده و دوازده می باشد.

همچنین کلمه "وصی" به همراه مشتقاتش 32 بار در قرآن کریم آمده است. این تعداد در 21 آیه از سیزده سوره قرآن ذکر شده است که در ذیل آنها را ذکر می کنیم.

سوره بقره: چهار مرتبه؛ سوره نساء: یازده مرتبه؛ سوره انعام: چهار بار؛ سوره شوری: دو مرتبه؛ سوره بلد: دو بار؛ سوره عصر: دوبار؛ و در سوره های مریم، مائده، عنکبوت، لقمان، یس، احقاف، ذاریات یک بار آمده است.

این پرسش پاسخ تفصیلی ندارد.