آیا پرورش تمساح و فروش آن به کشور های دیگر، که از گوشت یا پوست آن استفاده می کنند جایز است؟
پرسش
آیا پرورش تمساح و فروش آن به کشور های دیگر، که از گوشت یا پوست آن استفاده می کنند جایز است؟
پاسخ اجمالی

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است: [1]

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

تکثیر و پرورش و فروش حیوانات حرام گوشت به جهت استفاده خوراکى از گوشت آن حتی به افرادی که خوردن آن را حرام نمی‌دانند جایز نیست بله اگر برای منفعت حلالی که مورد اعتناء عقلاء قرار گیرد، همچون استفاده از گوشت این حیوانات برای خوراک حیوانات دیگر و یا استفاده از پوست آن در صنعت چرم و مانند آن باشد اشکال شرعی ندارد.

حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

جایز است.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

در فرض سوال اشکالی ندارد.

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

چنانچه منفعت حلالی داشته باشد مانعی ندارد.

[1]. استفتا از سایت دفاتر مراجع تقلید (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوییست.