منابعی درباره ی روانشناسی نیایش معرفی نمایید.
پرسش
من جهت انجام پایان نامه دانشگاهم نیازمند معرفی تعدادی کتب راجع به (روانشناسی نیایش) می باشم.
پاسخ اجمالی

در خصوص منابع روان شناسی دعا، به سه دسته منابع می توان رجوع کرد:

الف. منابعی که روان شناسی دین را به طور کلی مطرح کردند، گرچه حتی فصل یا باب خاصی را برای روان شناسی نیایش مطرح نکردند. مثل کتابهای. دین و روان؛ تألیف ویلیام جیمز، ترجمه مهدی قائنی و روان شناسی دین، مسعود آذربایجانی.

2. منابعی که فصلی را اختصاص به روان شناسی دعا و مفاهیمی شبیه به آن دادند، مثل: کتاب بهداشت روان در اسلام، دکتر سید مهدی صانعی ، کتاب گامی فراسوی روانشناسی اسلام، دکتر حسن محمد شرقاوی، مترجم دکتر سید محمد باقر حجتی و کتاب روان شناسی یکتاپرستی یا فانوس رستگاری، دکتر مهدی پروا.

3. منابعی که به طور اختصاصی به روان شناسی نیایش اختصاص دارند مانند کتاب مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی نقش دین در بهداشت روان.

در مورد ارزش و کارکرد روحی و روانی الاهی دعا، می توانید به کتاب های: 1. نور علی نور، استاد حسن زاده ی آملی 2. رازهای نماز، استاد جوادی آملی 3. پند جاویدان، استاد مصباح یزدی، مراجعه نمایید.