دختری برای درس خواندن به خواستگارهایش جواب رد داده است، الآن که نیاز به شوهر دارد، باید چه کار کند؟
پرسش
آشنایی داریم به خاطر درس به خواستگارهایش جواب رد داده، الآن نیاز به شوهر دارد، در حالی که کسی به خواستگاریش نمی آید، تکلیفش چیست؟
پاسخ اجمالی

قبل از پاسخ به سؤال باید توجه داشت مسئله ازدواج نکردن دختران و رد نمودن خواستگاران توسط آنها به جهت ادامه تحصیل و نیامدن خواستگار پس از پایان یافتن تحصیلات متأسفانه یکی از معضلات کشور ما شده است و حداقل باید برای دیگران عبرتی باشد تا اشتباه دیگران را مرتکب نشوند. خلاصه این که اشتباه بزرگی است که دختران خواستگارهای مناسب را صرفا به جهت ادامه تحصیل رد می کنند؛ زیرا اولاً: تنها راه رسیدن به کمال و سعادت ادامه تحصیل نیست. ثانیاً: ازدواج اگر با ملاک های درست اسلامی صورت گیرد، نه تنها مانع از تحصیل نیست، بلکه می تواند به ادامه تحصیل کمک کند. برای اطلاع بیشتر به پاسخ 1123 (سایت: 1164) مراجعه کنید.

اما درحال حاضر برای رفع مشکل باید به چند نکته توجه داشت:

1. پایین آوردن سطح توقعات، تا خواستگارهای آینده را بی جهت رد نکند و اشتباه گذشته تکرار نگردد.

2. خویشتن داری و رعایت تقوا و کمک خواستن از خداوند برای رفع مشکل. برای اطلاع بیشتر به پاسخ های 370 (سایت: 379) و 1485 (سایت: 1491) مراجعه کنید.