آیا دعایی برای گشایش بخت دختران وجود دارد؟
پرسش
وقتی دختر و پسر همدیگر را دوست دارند، مادر پسر به علت بیرون بودن موی دختر اقدام به خواستگاری نمی‌کند. آیا دعایی برای گشایش وجود دارد؟
پاسخ اجمالی
همان‌طور که می‌دانید ازدواج یکی از نقاط عطف در زندگی هر شخصی است. ازدواج کردن فقط ایجاد یک رابطه بین پسر و دختر نیست، بلکه دو خانواده با هم‌دیگر آشنا شده و رابطه برقرار می‌کنند. برخی از پسران و دختران، به این واقعیت توجه ندارند و بدون در نظر گرفتن تمایلات خانوادگی دو طرف، ازدواج می‌کنند. البته معنای حرف ما این نیست که دختران و پسران باید هر موردی را که خانواده معرفی کرد، انتخاب کنند، بلکه می‌گوییم باید حساسیت‌ها و نظریات آنان را نیز در نظر گرفت. الحمدلله که شما و فرد مورد نظرتان از خانواده مذهبی هستید و مادر پسر مورد علاقه دختر چنین حساسیت‌های خوبی دارد، چه خوب است که این حساسیت‌ها از طرف شما رعایت شود. دقت کنید که رعایت حجاب، فقط برای جلب رضایت مادر پسر نباشد، بلکه این کار را برای این‌که دستور خداوند است انجام دهید. همیشه به داشتن چنین بزرگانی که با نصایح خود، راه درست زیستن و جلب رضایت الهی را به انسان یاد می‌دهند، افتخار کنید. با حفظ حجاب که دستور خداوند است و با توکل بر او ان‌شاء الله به خواسته مورد نظر می‌رسید.
در پایان برای شما نمایه‌هایی لینک می‌شود که با رجوع به آنها می‌توانید دعا برای گشایش بخت و برخی از احکام و ضرورت‌های حجاب را ببینید.
نمایه‌های مربوط:
1. سؤال 6782 (سایت: 6884) (نماز حاجت برای باز شدن بخت دختران).
2. سؤال 431 (سایت: 459) (حجاب در اسلام).
3. سؤال 495 (سایت: 536) (محدودۀ حجاب زنان).
4. سؤال 5037 (سایت: 5330) (چادر حجاب برتر).
5. سؤال 825 (سایت: 884) (فلسفۀ حجاب بانوان).