بعد از ازدواج دچار خود ارضایی شده ام لطفاً من را راهنمایی کنید؟
پرسش
سلام. ابتدا تشکر می کنم از تلاشهای شما. من 2سال پیش عقد بستم ولی مشکلات طرفم زیاد بود و بعد از 4ماه از هم جدا شدیم ولی توی همین مدت چون به انزال زودرس دچار بود و حاضر نبود پیش مشاور بیاد تا مشکلش را حل کند نمی توانست نیاز من را رفع کند، همین کارش باعث شد من اعتیاد شدید به خودارضایی پیدا کنم که حتی بعد از جدایی هم نتوانستم ترک کنم الان 2ساله که خودارضایی می کنم زیاد روزی 3 یا 4 بار.می خواستم با یک پسر صیغه محرمیت بخوانم به دلیل اینکه باکره هستم باید اجازه پدر باشد که غیرممکنه! من باید چکار کنم؟من که قبل از ازدواج نمی دانستم خودارضایی چیه الان باید شرایطم این باشه؟ من که مکه رفتم نمازم را همیشه میخواندم الان هفته ای یک بار می خوانم، از دست خودم {و}خدا که همچین کسی را در راهم قرار داد عصبانیم الان صحبت کردن با جنس مخالف برایم راحته و خیلی چیزای دیگر، بریدم نمیدانم چکار کنم امکان ازدواجم برام نیست لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ اجمالی

از این که زندگی شما در آغاز به این سرنوشت مبتلا شده است متأسفیم ولی باید بدانیم که خداوند انسان ها را به صرف ادعای ایمان رها نمی کند بلکه او را آزمایش می کند. خداوند می فرماید:" آیا مردم گمان کردند همین که بگویند: «ایمان آوردیم»، به حال خود رها مى‏شوند و آزمایش نخواهند شد؟"[1]

به این وضعیت خود به عنوان یک آزمایش الاهی نگاه کنید که پیروز در آمدن از آن، اثرات بسیار مثبتی در زندگی دنیوی و اخروی نصیبتان خواهد کرد.[2] انسان نباید به راحتی تحت تأثیر خواسته های نامشروع خودش قرار گیرد اگر چه تا حدی مبارزه با آن مشکل باشد ولی مطمئناً برای اراده یک جوان کار سختی نیست. سعی کنید رابطه خود را با خداوند مانند سابق حفظ کنید و با یاد او آرمش پیدا کنید که اگر در راه خداوند ثابت قدم باشید و با انجام دستورات الاهی دین او را یاری کنید، حتما خداوند شما را در مشکلات تنها نخواهد گذاشت و به بهترین وجه به شما کمک خواهد کرد،قرآن کریم می فرماید: " اى کسانى که ایمان آورده‏اید! اگر (آیین) خدا را یارى کنید، شما را یارى مى‏کند و گامهایتان را استوار مى‏دارد."[3] بر اساس عقاید اسلامی،خداوند همیشه خیر بندگانش را می خواهد، پس سعی کنید با حسن ظن به خداوند بهترین خیرها را برای خود جلب کنید.

اما درباره دو مطلب دیگر که در سؤالتان آمده است توضیحی ارائه می شود:

1 . استمناء

کاری که شما انجام می دهید(خود ارضایی) در اصطلاح فقهی از آن به استمناء یاد می شود که در ابتدا آن را تعریف و برخی از احکام آن را برای شما بیان می کنیم.

«استمناء» یعنی اینکه انسان با خودش کاری کند که از او منی بیرون بیاید، و این کار، از نظر اسلام حرام است و عامل این کار، مرتکب گناه شده است.

استمناء (خود ارضایی)، دارای انواعی است؛ مثل بازی کردن با دست، گوش کردن به سخن و صدای زن و (یا مرد) نامحرم، رد و بدل کردن حرف های عاشقانه، در خیال آوردن و فکر کردن به مسائل شهوت انگیز. اگر کسی با اختیار یکی از این اعمال را به قصد خروج منی انجام دهد و منجر به خروج منی از انسان بشود، استمناء و حرام است.[4]،[5]

طبق نظر اکثر فقها رطوبتی که از زنها خارج می شود، اگر همراه با شهوت (در حد ارگاسم و اوج لذت جنسی) باشد درحکم منی است و باید غسل جنابت کرد.[6]

این عمل علاوه بر حرمت،اثرات مخربی بر روان و جسم انسان می گذارد و آینده زناشویی شخص را با مخاطرات بزرگی روبرو می کند.[7]

2. اذن پدر برای ازدواج دختر باکره

به این سؤال در همین سایت به طور مفصل جواب داده شده است که برای اطلاع شما سؤالات مربوط لینک می شود که توصیه می شود حتما مطالعه کنید.[8]

[1] عنکبوت،آیه 2.
[2] به سؤال 4157 (سایت: 4682) (راه های آزمایش انسان از دیدگاه قرآن) مراجعه کنید.
[3] محمد، آیه 7.
[4]. مجمع الرسائل محشی (همراه حاشیه)، صاحب جواهر الکلام(ره)، ج 1، ص 447، مسئله ی 1411؛ مناسک محشی، شیخ مرتضی انصاری(ره)، ص 34؛ مناسک محشی، امام خمینی (ره)، ص 163، ص 334.
[5] اقتباس از سؤال 507 (سایت: 548) (حکم استمناء و انواع آن).
[6] توضیح المسائل مراجع، ج1 ، ص 208، مسئله ی 346. با استفاده از سؤال 1318 (سایت: 1314).
[7] برای اطلاع بیشتر به سؤال 6090 (سایت: 6283) (عواقب خود ارضایی و استمناء) مراجعه کنید.
[8] سؤال 7384 (سایت: 7646) (شرط اذن پدر در ازدواج دختر باکره).