کد سایت fa1288 کد بایگانی 1304 نمایه نزدیکی با کاندوم در حال حیض
خلاصه پرسش
جماع کردن در حال حیض با کاندوم چه حکمی دارد؟
پرسش
جماع کردن مرد با زنش در حال حیض با کاندوم چه حکمی دارد ؟
پاسخ اجمالی

از جمله چیزهایی که بر فرد حائض حرام است؛ جماع کردن در فرج، که هم برای مرد حرام است و هم برای زن،[1] اگر چه به مقدار ختنه گاه داخل شود و منی هم بیرون نیاید،[2] بلکه احتیاط واجب آن است که مقدار کمتر از ختنه گاه را هم داخل نکند.[3]،[4]

وضوح حکم، گویای آنست که مرد نباید در ایام حیض در فرج زن جماع نماید و کاندوم یا هر پوشش دیگر، به صرف قرار گرفتن بر روی آلت نمی تواند تغییری در حکم ایجاد کند، زیرا اصل مسأله حرمت دخول در ایام حیض است و کاندوم نمی تواند مانع دخول باشد، بلکه صرفا پوششی برای رعایت بهداشت و پیشگیری از باردار شدن محسوب می شود.[5]

[1] مکارم: سوم: نزدیکی کردن، که هم برای مرد حرام است و هم برای زن، چهارم: طلاق دادن در این حالت نیز باطل و بی اثر است. [پایان مساله]

[2] بهجت: بقیه مسأله ذکر نشده.

[3] تبریزی: بقیه مسأله ذکر نشده. سیستانی: و این حکم شامل و طی در دبر نمی شود...

زنجانی: ظاهراً جایز نیست که مقدار کمتر از ختنه گاه را داخل کند...

[4] توضیح المسائل مراجع، ج اول،مسأله 450، ص260

[5] برای آگاهی بیشتر رجوع کنید به مسائل مرتبط با شماره های 451-463، صص 260-264.