در ازدواج موقت، اگر زن نسبت به وظایفش کوتاهی کند، آیا مهریه به وی تعلق می‌گیرد؟
پرسش
اگر در ازدواج موقت، زن نسبت به وظایف خاص خویش کوتاهی کند، آیا مهریه به وی تعلق می‌گیرد؟
پاسخ اجمالی
در ازدواج موقت چنانچه زوجه بر خلاف تعهد و رضایت مرد، در بخشى از مدت عقد غایب شده و تمکین نداشته باشد، به همان نسبت از مهریه‌ تعیین شده، کم مى‌شود؛ مثلًا اگر ده روز مدت ازدواج موقت بوده و زن به مدت دو روز تمکین نداشت، مرد می‌تواند از پرداخت یک پنجم مهریه خودداری کند.[1]

[1]. ر. ک: امام خمینى، تحریر الوسیلة، ج ‌2، ص 290، قم، مؤسسه مطبوعات دار العلم، چاپ اول، بی‌تا؛ گلپایگانى، سید محمد رضا، مجمع المسائل، ج ‌4، ص 312، قم، دار القرآن الکریم، دوم، 1409ق؛ خراسانى، على محمدى، شرح تبصرة المتعلمین (علامه حلی)، ج ‌2، ص 199، بی‌جا، بی‌نا، بی‌تا.