آیا نمازهایی که در منزل شخص بهایی خواندم، اشکال دارد و باطل است؟
پرسش
با سلام. من با خانواده‌ام به ویلایی در شمال سفر کردیم که آن ویلا برای یک خانواده بهایی بود. البته آن خانواده در ویلا حضور نداشتند و ما از طریق یکی از دوستان آن خانواده به آنجا رفتیم. سؤالم این است که آیا نمازهایی که ما در آنجا خواندیم قبول است یا نه؟
پاسخ اجمالی
بر اساس فتوای بسیاری از مراجع، نمازها اشکال ندارد؛ اما شک نیست که بهائیت فرقه‌ی منحرفی است و باید از معاشرت و ارتباط با این فرقه‌ی ضاله و مضله پرهیز شود. البته بر فرض سؤال، برخی[1] از مراجع تقلید می‌گویند چنانچه نمازگزار از روی علم در چنین محلی نماز بخواند، نمازش اشکال دارد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
 نمازها اشکال ندارد؛ اما از معاشرت و ارتباط با این فرقه ضاله و مضله بپرهیزید.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در فرض سؤال نماز شما اشکالی ندارد اما شک نیست که آنها افراد منحرفی هستند، و اساس مذهب ساختگی آنها از سوی دولت‌های استعماری انگلستان و آمریکاست، و جزء کفار حربی هستند و هیچ گونه همکاری با آنها جایز نیست.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در صورتی‌که از وضعیت آنها اطلاع نداشتید و بعدا متوجه شده‌اید نمازهایتان که قبلا خوانده اید مجزی است.

[1]. آیت الله نوری همدانی.
[2]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، مکارم شیرازی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.