اولین بار چه کسی حد را در اسلام جاری کرد؟
پرسش
اولین بار چه کسی حد را در اسلام جاری کرد؟
پاسخ اجمالی

بدیهی است، با توجه به این که نخستین حکومت اسلامی در زمان پیامبر اسلام ایجاد شد، طبعاً حدود الاهی نیز توسط آن حضرت اجرا شده است که روایات زیادی این سخن ما را تأیید می کند.

برای نمونه یکی از آن احادیث را در این جا نقل می کنیم.

از علی (ع) نقل شده که فرمود: پیراهنی از صفوان بن امیه دزدیده شد، او سارق را دستگیر کرده و خدمت پیامبر (ص) آورد، حضرت دستور داد تا دست دزد قطع شود ... .[1]

برای اطلاع بیشتر در این رابطه به نمایۀ سنگسار در زمان پیامبر (ص) شمارۀ 8263 (سایت: 8338) که در همین سایت موجود است مراجعه نمایید.

[1] محدث نورى، مستدرک ‏الوسائل، ج 18، ص 21 ، مؤسسه آل البیت (ع)، قم، 1408 هـ ق.