کد سایت fa11101 کد بایگانی 11277 نمایه وقت نماز و گفتن ذکر هنگام قرائت امام جماعت
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|زمان|گوناگون
خلاصه پرسش
اگر مطمئن شود وقت نماز شده و به نماز بایستد و وسط نماز بفهمد تازه وارد وقت نماز شده، نمازش باطل است؟
پرسش
اگر مطمئن شود وقت نماز شده و به نماز بایستد و وسط نماز بفهمد تازه وارد وقت نماز شده نمازش باطل است؟ 2- اگر درنماز جماعت مغرب و عشاء با اینکه صدای امام را می شنود عمدا ذکر بگوید نمازش باطل است؟ 3- آیا در نماز جماعت چنانچه صدای امام را نشنود هر ذکری خواست می تواند بگوید؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

1. اگر هنگامی که فهمید وقت نماز داخل شده باشد، نماز وی صحیح است.

2. خیر.

3. بله.